fbpx
Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Flyer laten maken

Een professionele flyer laat je ontwerpen door Logonest!

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met een goed ontworpen folder, flyer of brochure

Ieder bedrijf moet potentiële klanten informeren over zijn producten en diensten. Dit wordt vaak bereikt door het gebruik van social media platforms, websites en e-mail marketing. Echter, een van de oudste marketing tactieken, de bescheiden flyer, is zo effectief als altijd en mag niet over het hoofd worden gezien.

Flyers zijn een snelle en eenvoudige manier om mensen op straat te informeren over uw diensten en producten. Ze hebben misschien nog nooit uw website bezocht of zitten niet op sociale media. Zelfs als ze verbinding hebben met het internet, zullen mensen meer aandacht besteden aan een pamflet dat bij hen wordt afgeleverd dan aan het scrollen door hun nieuwsfeed. Helaas, onze aandachtsspanne wordt steeds korter, daarom is een flyer een eenvoudige manier om de aandacht van die mogelijke koper te krijgen.

Printontwerp dat uniek is

Al onze folder-, flyer-, en brochureontwerpen zullen uniek zijn. Natuurlijk werken wij binnen de grenzen van uw huidige huisdecor. Wij zorgen ervoor dat elke pagina goed is ingedeeld om uw informatie zo eenvoudig en snel mogelijk aan de lezer te presenteren. Elk stuk informatie is uniek en vereist een unieke aanpak om het aan de lezer te presenteren, daarom bepalen wij de best haalbare pagina-indeling voor elk geval.

Jij draagt bij aan het ontwerp

U bent een cruciaal onderdeel van ons ontwerpproces. Al uw wensen en behoeften worden meegenomen in een visueel ontwerp dat de boodschap effectief overbrengt en tegelijkertijd perfect aansluit bij uw organisatie, huisstijl en website. Wij zullen u het eerste ideevoorstel per email doen, en dan is het aan u om met ons aan de slag te gaan. We vragen om input op ons voorstel, die we in een correctieronde (alle rondes zijn inbegrepen) behandelen. We gaan door tot u helemaal tevreden bent met een aansprekend, pakkend en succesvol flyer-, folder-, of brochureontwerp. Als het ontwerp af is, beslist u.

Folder, flyer, of brochure ontwerp tegen een lage prijs

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij redelijke kosten bieden, net zoals wij dat doen met onze logo’s. Wij rekenen een vast tarief per zijde of vel papier. In het geval van een brochure kunnen wij u uiteraard een prijs aanbieden die een korting inhoudt voor een groot aantal pagina’s. Hoe lager de prijs per pagina, hoe meer pagina’s een brochure telt. Neem contact met ons op voor advies.

Flyer laten ontwerpen kosten

Wij geloven niet in verrassingen. Al onze tarieven zijn inclusief alle vereiste correctierondes, een eerste conceptvoorstel binnen drie werkdagen, en drukklare bestanden bij levering. Indien nodig wordt er ook voor fotobewerking gezorgd.

 • Flyer
  • Enkelzijdige A4 of A5 flyer – € 69,- exclusief btw
  • Dubbelzijdige A4 of A5 flyer – € 99,- exclusief btw
 • Folder
  • Dubbelzijdige, gevouwen A4 folder – € 99,- exclusief btw
 • Brochure
  • Eerste vel (met voor- en achterzijde) – € 99,- exclusief btw
  • Elk volgende vel (4 pagina’s) – € 49,- exclusief btw
 •  

Hulp nodig met het drukwerk of met de inhoud van de flyer?

Naast het ontwerpen van flyers, kunnen wij gebruik maken van ons netwerk om u te helpen met het drukken van flyers. Ook kunnen wij u assisteren met het schrijven van content, fotografie en/of artwork.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Zet ons direct aan het werk!

Wilt u een professionele flyer laten maken? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Vertel ons hoe en wat u wilt, en wij zorgen dat het gerealiseerd wordt!

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, complete huisstijllen, websites, webshops en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!


Reviews

Logonest

Klant Reviews

Inge 05/08/2022

TrustPilot
Heel tevreden! Goed meegedacht en snelle communicatie zelfs in het weekend! Ook als er dingen compleet anders moesten of toch nog aangepast werd er snel en vriendelijk gereageerd.

Danielle 8/3/2022

TrustPilot
Snelle reactie, snelle levering. Erg tevreden!

Jos Groeneveld 2/3/2022

TrustPilot
Zeer snel 3 Logo's ontworpen die eigenlijk alle drie heel goed waren. Communicatie is uitzonderlijk goed en dat allemaal voor een zeer vriendelijke prijs. Echt een aanrader!

Adriaan Van der Wiel 25/2/2022

TrustPilot
Snelle en goede service.
Binnen korte tijd een mooi logo ontworpen.
Alle aanpassingen zijn mogelijk, ze begrijpen snel wat je bedoelt en hebben veel mogelijkheden!

Mark 18/2/2022

TrustPilot
Een hele fijne ervaring gehad tijdens het ontwerp van een nieuw logo+huisstijl pakket. Erg snel en vriendelijk geholpen. Was een hele fijne samenwerking, ik kom hier zeker terug!

Sven Joosen 7/12/2021

TrustPilot
Fijne samenwerking, snelle reacties en een geweldig eerste concept. Alles is duidelijk en je weet wat je ervoor terug krijgt: een geweldig resultaat!

Linsey v D 29/11/2021

TrustPilot
Als een hele fijne samenwerking heb ik het ervaren. Super snelle service, gemakkelijk over de app en zowel in de avond als in het weekend wordt er met je meegedacht om samen het perfecte logo voor je bedrijf te creëren. Geen vraag was teveel. Super zijn jullie, bedankt!

Joey de Jong 27/11/2021

TrustPilot
Snelle en persoonlijke service. Binnen no time staan er concepten voor u klaar en is men op ieder moment van de dag te bereiken om te sparren en meedenken over u logo.
Creatief design en boven alles geweldige service.

Keara vl 26/11/2021

TrustPilot
Fijne prijs! Super goede bereikbaarheid en laagdrempelige communicatie.

Astrid de Echte 25/11/2021

TrustPilot
Geweldig logo ontworpen!
Lees meer...