fbpx
Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Huisstijl ontwerp laten maken

Een professioneel huisstijl ontwerp laat u ontwerpen door Logonest!

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl ontwerp is een complete huisstijl presentatie waarmee u zich aan uw potentiële klanten presenteert. Het belangrijkste kenmerk is een stijl die herkenbaar is in elk grafisch ontwerpelement van de huisstijl. Een huisstijl bestaat uit 3 hoofdelementen en verschillende secundaire elementen, waarvan logo, visitekaartje en briefpapier de eerste zijn.

Secundaire elementen zijn enveloppen, mappen, notitieboekjes, pennen, T-shirts, autobelettering, banners, zakjes, tassen, stickers, enz. Bij het ontwikkelen van een huisstijl is het van cruciaal belang om een stijl te bepalen en daaraan vast te houden. Het Logonest team gebruikt zijn ervaring en vaardigheden om een hoge kwaliteit huisstijl voor u te creëren. Met dergelijk materiaal zal uw bedrijf herkenbaar zijn op de markt en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Een huisstijl laten maken is onmisbaar voor uw bedrijf

Ieder bedrijf moet zijn identiteit hebben – een reeks kenmerken die het bedrijf herkenbaar en onderscheidend maken op de markt. Naast deze identiteit is er ook het imago – de indruk die een bedrijf bij een individu achterlaat. Die visuele identiteit is het belangrijkst in de reclame, waar producten, diensten of ideeën via reclamemiddelen op uw doelpubliek worden gericht.

Visuele identiteit is uw handelsmerk, een geheel van alle visuele en materiële kenmerken van een product, dienst, idee of een onderneming, die het onderscheidend maken en een uniforme visuele eenheid van alle elementen tot stand brengen. Visuele identiteit heeft tot doel bedrijven in staat te stellen een voorsprong op de markt te verwerven, te verbeteren en te behouden.

Het is tegenwoordig algemeen aanvaard dat de identiteit van een onderneming ligt in haar algemene communicatie, belichaamd in de bedrijfscultuur, waarden, attitudes, werknemers, management, eigendom, strategie, allemaal vertegenwoordigd door haar visuele identiteit. In een zakelijke omgeving weerspiegelt de visuele identiteit de ware kern van een bedrijf.

Een huisstijl ontwerp laten maken voor €119? Het kan!

Het laten maken van een professionele huisstijl is een goede investering in uw bedrijf. Bij Logonest begrijpen we dat en daarom bieden we onze klanten een uitgebreid pakket voor een lage prijs van maar liefst €119,- exclusief btw. In combinatie met een logo ontwerp ter waarde van €149 betaalt u maar liefst €229. Hiermee bespaart u €40.

De standaard set die we aanbieden bestaat uit:

  • Visitekaartje
  • Briefhoofd + Word bestand
  • Envelop
  • Aanvullingsformulier
  • Presentatiemap
  • Factuur

Deze set is eventueel ook verkrijgbaar in verschillende maten op verzoek. Daarnaast ontvangt u kant-en-klare bestanden voor de drukker en een werkbestand. Met de digitale bestanden kunt u uw huisstijl ook doorvoeren in achtergronden van uw facturen en Word bestanden. Wilt u ook andere ontwerpen door ons laten ontwerpen?

Een professional inhuren voor het laten ontwerpen van een huisstijl

Wellicht bent u als starter op het punt gekomen om uw eigen huisstijl te hebben. Zoals al uitgelegd, is het hebben van een professionele huisstijl belangrijk. Het hebben van een huisstijl is niet zo moeilijk en ingewikkeld als u misschien denkt. Maar het is niet voor niets een vak apart: u kunt dit beter overlaten aan een ervaren designer dan dat u het zelf gaat proberen. Een bakker ontwerpt ook niet zijn eigen website.

Het ontwerpen van een professionele huisstijl vergt niet alleen kennis, maar ook grafische vaardigheden die je opbouwt door de jaren heen. U wilt uw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling geven en dat bereikt u met een alleen met een strakke en professionele huisstijl. Door het ontwerp uit te besteden aan Logonest bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld; tijd kost nou eenmaal geld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u als het aankomt op een huisstijlontwerp? Of hebt u een vraag omtrent onze werkzaamheden? U kunt met al uw vragen vrijblijvend terecht bij onze supportafdeling. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Zo krijgt u het huisstijl ontwerp waar u altijd al van hebt gedroomd!

Eerst een logo nodig?

U kunt bij Logonest ook terecht voor, de naam zegt het al, het laten maken van een logo voor uw bedrijf. Voor een zeer lage prijs van €149 maken we een strak en professioneel logo voor u. Vanuit hier kunnen we verder met het ontwerpen van een huisstijl voor u. Zo kunt u stap voor stap werken aan een professionele uitstraling van uw bedrijf!

Huisstijl laten maken voorbeelden

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen

Reviews

Logonest

Klant Reviews

Inge 05/08/2022

TrustPilot
Heel tevreden! Goed meegedacht en snelle communicatie zelfs in het weekend! Ook als er dingen compleet anders moesten of toch nog aangepast werd er snel en vriendelijk gereageerd.

Danielle 8/3/2022

TrustPilot
Snelle reactie, snelle levering. Erg tevreden!

Jos Groeneveld 2/3/2022

TrustPilot
Zeer snel 3 Logo's ontworpen die eigenlijk alle drie heel goed waren. Communicatie is uitzonderlijk goed en dat allemaal voor een zeer vriendelijke prijs. Echt een aanrader!

Adriaan Van der Wiel 25/2/2022

TrustPilot
Snelle en goede service.
Binnen korte tijd een mooi logo ontworpen.
Alle aanpassingen zijn mogelijk, ze begrijpen snel wat je bedoelt en hebben veel mogelijkheden!

Mark 18/2/2022

TrustPilot
Een hele fijne ervaring gehad tijdens het ontwerp van een nieuw logo+huisstijl pakket. Erg snel en vriendelijk geholpen. Was een hele fijne samenwerking, ik kom hier zeker terug!

Sven Joosen 7/12/2021

TrustPilot
Fijne samenwerking, snelle reacties en een geweldig eerste concept. Alles is duidelijk en je weet wat je ervoor terug krijgt: een geweldig resultaat!

Linsey v D 29/11/2021

TrustPilot
Als een hele fijne samenwerking heb ik het ervaren. Super snelle service, gemakkelijk over de app en zowel in de avond als in het weekend wordt er met je meegedacht om samen het perfecte logo voor je bedrijf te creëren. Geen vraag was teveel. Super zijn jullie, bedankt!

Joey de Jong 27/11/2021

TrustPilot
Snelle en persoonlijke service. Binnen no time staan er concepten voor u klaar en is men op ieder moment van de dag te bereiken om te sparren en meedenken over u logo.
Creatief design en boven alles geweldige service.

Keara vl 26/11/2021

TrustPilot
Fijne prijs! Super goede bereikbaarheid en laagdrempelige communicatie.

Astrid de Echte 25/11/2021

TrustPilot
Geweldig logo ontworpen!
Lees meer...